Капитанът на Ботев (Пловдив) Ивелин Попов направи любопитно изказване след равенството между канарчетата

...
Капитанът на Ботев (Пловдив) Ивелин Попов направи любопитно изказване след равенството между канарчетата
Коментари Харесай

Попето: Много голям президент, продал футболисти за 200 милиона, ми каза, че в Левски табели не уважават

Капитанът на Ботев (Пловдив) Ивелин Попов направи любопитно изявление след равенството сред " канарчетата " и Левски на " Герена ". Попето разкри собствен диалог с футболен необут, който му е споделил, че " в Левски табели не почитат ". Бившият национал не разкри името на президента, само че добави, че всички ще се сетят кой е.
Прочетете още
" Първите 20 минути Левски изглеждаше по-добре, втората половина на първото полувреме владеехме самодейността, излизахме добре от тяхната преса, с подобен футбол, който приляга на Ботев. Ниски топките по тревата, хубави и бързи офанзиви. Второто полувреме имахме четири-пет шанса и заслужавахме да се поздравим с успеха. 

Все отново знаете, че на “Георги Аспарухов ” се играе мъчно. Но при 0:1, когато събереш сили и мотивация да обърнеш резултата, и не да браниш точката, а да победиш, това значи доста - желаеме, даваме и можем. Рано или късно множеството положителни резултати ще дойдат. 

Ферарио Спасов? Много тежко, работил съм с него, лека му пръст на индивида, моите съболезнования за цялото му семейство, беше доста добър човек, превъзходен човек. В нашия тим има точни правила кой извършва правила за реализатори на корнер, фаул, дузпа. Дузпите ги бият Секулич и Бароан. За рождения ми ден Бароан персонално пожела аз да удрям дузпата, с цел да ми направи подарък. Аз дори му предложих да бием двойна дузпа, да му подам той да вкара, не се съгласи, сподели, че съм крейзи. 

Не скърбя за решенията, които съм взел през живота си. Може да съм сбъркал някъде, само че не скърбя. Решението да напусна Левски? Не скърбя за това решение, усещам се благополучен и задоволен, мисля, че на терена се демонстрира и се вижда. Един другар, един доста огромен президент на тим, 30 години е президент, продал е футболисти за 200 милиона несъмнено, вие ще се сетите кой е, обади ми се неотдавна да ме поздрави за 600-те ми мача. И ми сподели едно: “В Левски табели не почитат ”. Мисля, че ме разбрахме, знаете и вие доста добре, доста от вас са левскари, тъй че през годините се появи, вижда се, това е. 

Националния тим? По принцип и с Илиан Илиев съм се чул неотдавна, това е един от доста положителните треньори. Не по този мотив, по различен мотив - можеше да стане нещо забавно с него в чужбина, той го заслужава, само че си води Черно море, схванал се е да поеме националния тим, тъй че времето ще покаже.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР